VIBER GROUP !

Abonohuni ne VIBER per t'u informuar per te gjitha proceset e regjistrimit.

58 Views

0 Reply

4 Months

4 Months

REGJISTRIMI 2022: Regjistrimi në Muhoc, gati se ka përfunduar, regjistruesi Visar Limani pritet të k

Në fshatin Muhoc të Komunës së Bujanocit, regjistrimi i popullsisë dhe i ekonomive familjare, gati se ka përfunduar.

18 Views

0 Reply

3 Months

3 Months

LUGINALAJM me aktivitete “derë më derë” në fshatrat e Karadaku të Preshevës mbi senzibilizimin dhe i

Aktivistët e rinj të Qendrës për Demokraci dhe Edukim – Lugina, respektivisht të portalit LUGINALAJM, gjatë vikendit kanë…

20 Views

0 Reply

3 Months

3 Months

LUGINALAJM përgjatë vikendit ka zhvilluar fushatë senzibilizuese në Preshevë, ka shpërndarë mijëra f

Portali LUGINALAJM me disa aktivistë të rinj, gjatë vikendit ka zhvilluar fushatë senzibilizuese dhe informuese në Komunën…

14 Views

0 Reply

3 Months

3 Months

Bislimi thirrje OSBE-së për ndërhyrje: Po manipulohet regjistrimi i shqiptarëve në Luginë

Zëvendëskryeministri i Kosovës, Besnik Bislimi, të martën e 11 tetorit, ka kërkuar përfshirjen e OSBE-së në procesin e regjistrimit…

15 Views

0 Reply

3 Months

3 Months

Ramadani: Për shtatë ditë, kemi regjistruar mbi 15 mijë qytetar në Preshevë, do ti regjistrojmë të g

Kryeshefi i Administartës komunale të Komunës së Preshevës, Hevzi Ramadani, përmes një postimi në facebook, ka njoftuar…

17 Views

0 Reply

3 Months

3 Months

Ibrahim ef.Ahmedi me apel ndaj qytetarëve shqiptarë: Është koha që të dëshmojmë se jemi autokton dhe

Kryetari i Bashkësisë Islame në Preshëve, Ibrahim ef.Ahmedi, përmes një video-mesazhi, ka apeluar tek shqiptarët e Preshevë,…

25 Views

0 Reply

3 Months

3 Months

REGJISTRIMI 2022/Muhamet Salihu: Deri më tani, kemi has në mikpritjen e qytetarëve

Procesi i regjistrimit i filluar më 1 tetor në Serbi, në Bujanoc, po ec sipas parashikimeve. Ketë e dëshmojnë edhe regjistruesit…

14 Views

0 Reply

3 Months

3 Months

Bekim Jashari fton shqiptarët e Luginës së Preshevës për pjesëmarrje në procesin e regjistrimit

Ish kryetari i Komunës së Skenderajt, Bekim Jashari, përmes një statusi në facebook, ka ftuar qytetarët shqiptarë të Luginës…

13 Views

0 Reply

4 Months

4 Months

Ardita Sinani fton qytarët për regjistrim: Të dëshmojmë me vendosmëri që jemi këtu (VIDEO)

Kryetarja e degës së Partisë për Veprim Demokratik në Preshevë, Ardita Sinani, përmes një video-mesazhi ka kërkuar nga qytetarët…

15 Views

0 Reply

4 Months

4 Months

loading...