Ibrahim ef.Ahmedi me apel ndaj qytetarëve shqiptarë: Është koha që të dëshmojmë se jemi autokton dhe

Active 0 Reply 24 Views 2022-10-08 21:05:50 General

“Ky regjistrim ka domëthënie të madhe dhe si i tillë ka një peshë historike. Është koha që të dëshmojmë se jemi autokton dhe në vatrat tona. Pesha jonë njerëzore dhe kombëtare në vendin tonë, të dëshmohet duke u regjisruar pëdyshim e pamëdyshmje. Andaj të tregojmë përkushtim tonë për t’i realizuar të drejtat tona, duke qenë të vendosur dhe stoik” – ka apeluar ndaj qytetarëve shqiptarë kryeimami preshevar, Ibrahim ef.Ahmedi.

Procesi i regjistrimi në Serbi ka filluar nga 1 tetori dhe do të zgjas deri më 31 tetor, process në të cilin po marrin pjesë edhe shqiptarët e Preshevës, Bujanocit dhe Medvegjës./LUGINALAJM/


Sharing is caring, show love and share the thread with your friends.


loading...