Ramadani: Për shtatë ditë, kemi regjistruar mbi 15 mijë qytetar në Preshevë, do ti regjistrojmë të g

Active 0 Reply 16 Views 2022-10-08 21:27:19 General

“Për 1 javë sa kanë punuar regjistruesit dhe instruktorët në territorin e komunës së Preshevës kanë regjistruar deri në orën 20:00 gjithësejë 15.039 qytetarë dhe 2.806 amvisri” – ka shkruar Ramadani në facebook.

Ai ndër të tjera, ka shprehur edhe falemnderim ndaj regjistruesve dhe instrukturëve për punën që po e bëjnë.

“Duhet falenderuar regjistruesit dhe instruktorët për punën e jashtëzakonshme. Njëkohësishtë gjatë komunikimit me regjistruesit dhe instruktorët në çdo shtëpi ata janë pritur me dashamirësi nga qytetarët të cilët po bëjnë një bashkpunim të shkëlqyer. Na kanë mbetur edhe 3 javë deri në përfundim të regjistrimit. Edhe pse kemi 14 regjistrues më pak të gjithë do të regjistrohen” – ka shkruar Ramadani në facebook.

Kujtojmë që regjistrimi i popullsisë në Serbi ka filluar më 1 tetor dhe do të zgjas deri më 31 tetor. Në ketë regjistrim, po marrin pjesë edhe shqiptarët e Preshevës, Bujanocit dhe Medvegjës, krahasruar me ate të 2011, kur shqiptarët e Luginës së Preshevës e bojkotuan ate./LUGINALAJM/Sharing is caring, show love and share the thread with your friends.


loading...